• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Fusieclub gaat ZVC'22 heten

Fusieclub gaat ZVC'22 heten

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 12:00

Zojuist is in de kantine van FC Zaandam door de besturen van de fusieclubs zvv Zaanlandia en FC Zaandam de nieuwe naam bekend gemaakt....ZVC'22 (Zaanse Voetbal Combinatie)

 

De nieuwe clubkleuren worden Blauw Geel met een gestreept shirt, blauwe broek en blauwe sokken met gele rand. De kleur geel zoals vandaag gepresenteerd, zal nog enigszins worden aangepast. 

 

ZVC'22 zal in het seizoen 2022 / 2023 van start gaan en gaan spelen op sportpark Hoornseveld, waar op dit moment al de nodige werkzaamheden plaats vinden. Het nieuwe eerste elftal zal in principe ingeschreven worden in de klasse waarin het eerste van FC Zaandam zou uitkomen (op dit moment 2e klasse zaterdag)

 

(bron twitter Jeroen Olthof, vice voorzitter FC Zaandam)

 

Lees ook: Op zoek naar keepershandschoenen, unieke (wedstrijdgedragen) voetbalshirts of voetbalkleding? Kijk eens bij de aangesloten webshops


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »