• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Guillaume Groot nieuwe trainer Saenden

Guillaume Groot nieuwe trainer Saenden

Gepubliceerd op 18 december 2021 om 13:26

Een week nadat KFC bekend maakte dat de huidige trainer van Saenden, René Reijinga volgend seizoen voor de groep zal staan, maakte Saenden vandaag bekend dat het ook een trainer voor volgende seizoen heeft gevonden...... de huidige trainer van KFC, Guillaume Groot.

 

Ondanks dat het geen afgesproken werk is geweest, is er toch sprake van een bijzondere ruil tussen de clubs en trainers. Tom Jansen, die verantwoordelijk is met de Technische Zaken bij de Wormerveerders heeft afgelopen week uitvoerig met Guillaume Groot en nog een kandidaat gesproken. De vacante functie bij de 3e klasser bleek overigens zeer gewild, gezien de hoeveelheid reacties op de vacature.  

 

Uiteindelijk viel de keuze op Guillaume Groot en zowel de club als de trainer zijn verheugd dat het zo snel rond gekomen is. De nieuwe trainer kijkt in ieder geval naar uit om met de talentvolle selectie aan de gang te gaan. En wie weet komen de twee betrokken clubs, gezien de ambities van Saenden dit seizoen, elkaar volgend seizoen wel tegen in de 2e klasse zondag. ,

 

Op de foto geheel links Guillaume Groot in de wedstrijd KFC-Saenden op het toernooi van vv Assendelft afgelopen zomer. De andere trainer op de foto is René Reijinga die dus volgend seizoen de omgekeerde weg bewandeld en bij KFC aan de slag gaat. 

 

(bron NHD)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »