• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Rob Hersche en WSV'30 einde seizoen uit elkaar

Rob Hersche en WSV'30 einde seizoen uit elkaar

Gepubliceerd op 18 december 2021 om 14:53

Vandaag werd bekend dat WSV'30 na dit seizoen het contract met Rob Hersche niet zal verlengen. Na een zorgvuldige afweging heeft de Voetbal Technische Zaken (VTZ) van de club besloten om de samenwerking met Rob Hersche  na 3 jaar stop te zetten.

 

WSV'30 is tevreden over het functioneren van Rob Hersche gedurende de afgelopen 3 seizoenen. In het 1e seizoen is dankzij een hoge klassering promotie naar de 3e klasse bereikt. Het vorig seizoen werd helaas door Covid vroegtijdig beëindigd en dit jaar beleeft WSV een moeizame 1e seizoenshelft. De VTZ van de club heeft er evengoed vertrouwen in dat de prestaties de komende periode nog zullen verbeteren.

 

De VTZ rekent er op dat de selectie van WSV'30 de trainer een mooi afscheid zal geven met een plaats in het linker rijtje en wellicht nog een mooie strijd om de 2e of 3e periodetitel.

 

 

(bron WSV'30 / foto Theo van Vlaanderen)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »