• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » ZCFC en Willem Zeijlmans deze winterstop uit elkaar

ZCFC en Willem Zeijlmans deze winterstop uit elkaar

Gepubliceerd op 19 december 2021 om 21:55

Ondanks de intentie tot een langer verblijf zal de samenwerking tussen ZCFC en trainer Willem Zeijlmans deze winterstop eindigen. De technische staf en spelers zijn hier de afgelopen dagen over bijgesproken.

 

De afgelopen periode is door alle omstandigheden -o.a. vanwege Corona en de maatregelen- zwaar geweest. In recente gesprekken tussen de club en de hoofdtrainer is gekeken naar het perspectief voor de toekomst, waarbij de hoofdtrainer zijn zorgen heeft uitgesproken.

 

Iets dat vanuit de vereniging herkend en onderschreven wordt. In meerdere recente gesprekken zijn in alle openheid de scenario’s verkend waarin de visies uiteenlopen. Onder het mom van ‘beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald’, hebben beiden, in goed overleg en na lang beraad, besloten de samenwerking te stoppen.

 

Na een eerdere interim-periode, gevolgd door anderhalf seizoen, eindigt de verbintenis. ZCFC gaat op zoek naar een geschikte opvolger en Zeijlmans naar een nieuwe club.

 

(bron ZCFC)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »