• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » zvv Zaanlandia verlengt contract trainer Johan van Wort niet

zvv Zaanlandia verlengt contract trainer Johan van Wort niet

Gepubliceerd op 31 december 2021 om 10:14

zvv Zaanlandia zal het contract met hoofdtrainer Johan van Wort dat aan het einde van het seizoen afloopt niet gaan verlengen. Vorig seizoen moest zvv Zaanlandia noodgedwongen beginnen met een nieuwe zaterdag-selectie en Johan van Wort nam destijds de uitdaging om met een smalle groep aan de slag te gaan aan.

 

Het eerste seizoen van de trainer werd helaas vooral bepaald door alle coronamaatregelen. Dit seizoen vallen de resultaten, ondanks de regelmatige complimenten voor het spel, van het eerste elftal echter vooralsnog tegen. De ploeg staat in de 4e klasse B zaterdag op de laatste plaats met maar 2 punten uit 9 wedstrijden. 

 

Zoals bekend zal zvv Zaanlandia volgend seizoen gaan fuseren met FC Zaandam. Bij FC Zaandam zal de trainer Patrick Huisman ook vetrekken en daarom is de te vormen fusieclub ZVC'22 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer (zie vacature).

Aangezien FC Zaandam de hoogst spelende club is, zal het zaterdag team gaan uitkomen in de klasse, waar FC Zaandam in principe voor ingeschreven had kunnen worden (momenteel 2e klasse zaterdag) 

 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »