• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Blauw Wit W net als 2 jaar terug weer in Barcelona

Blauw Wit W net als 2 jaar terug weer in Barcelona

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 10:23

De selectie van Blauw Wit W is gistermorgen vroeg in twee groepen vertrokken naar Barcelona om daar een trainingskamp te beleggen. Terwijl het grootste gedeelte van de 36 Blauw Witters vertrok uit Eindhoven, waren er enkelen die reisden vanuit Amsterdam.

 

De selectie verblijft tot maandag in een hotel dichtbij het beroemde Park Guell, waar het in 2020 ook al was. De locatie, de faciliteiten en de mogelijkheden waren destijds zo goed bevallen, dat de selectie van Blauw Wit W.  daar eigenlijk vorig jaar ook zou vertoeven. Helaas gooide de corona roet in het eten, maar dat gaf organisator en oud speler Danny Roos wel de tijd om deze editie nóg beter voor te bereiden

 

Naast dat de groep deze dagen 2 trainingen op 2 verschillende locaties zal afleggen, zal het weekend vooral in teken staan van de teambuilding met allerlei groepsactiviteiten. De staf hoopt hiermee zijn selectie een goede start te geven aan de voorbereiding op de 2e seizoenshelft.

 

Lees ook het Tussenrapport met hoofdtrainer Pieter van Netten (klik hier), dat eerder op Voetbal Varia verscheen, over de verrichtingen en de verwachtingen van Blauw Wit W voor de komende periode

 

foto's aangeleverd Blauw Wit W.


Niets willen missen van alle (technische) ontwikkelingen en activiteiten bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de publicaties van de KNVB. Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia«   »