• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Peter van der Zwaan eerste trainer fusieclub ZVC'22

Peter van der Zwaan eerste trainer fusieclub ZVC'22

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 09:43

De technische commissie seniorenvoetbal van de fusievereniging ZVC’22 is erin geslaagd om Peter van der Zwaan als hoofdtrainer aan te stellen voor het nieuwe seizoen 2022-2023. 

Met de keuze voor Peter van der Zwaan als nieuwe hoofdtrainer was de zoektocht al vrij snel ten einde gekomen. De diverse gesprekken met Peter van der Zwaan gaven de nieuwe fusieclub direct een goed gevoel en het gevoel bleek wederzijds.

Als voetballer heeft Peter van der Zwaan zijn sporen ook verdiend bij oa Telstar voordat hij trainer werd bij  TOB, Abcoude, IVV, EVC en tot slot De Rijp. Peter neemt dus al een brok aan ervaring met zich mee als trainer.

ZVC'22 wilde graag een enthousiaste hoofdtrainer die direct inzetbaar is en hierin zijn wij geslaagd. Door de fusie tussen zvv Zaanlandia en FC Zaandam ontstaat er met ZVC'22 een nieuwe ambitieuze vereniging. Samen met de trainer en de rest van de staf rondom de selectie zal de club er alles aan doen om die ambities waar te maken.

 

Beiden partijen hebben alle vertrouwen in een langdurige en succesvolle samenwerking.

 

(aangeleverd ZVC'22)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »