• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Peter Tania en zvv Zaandijk VR (zon) jaar langer door

Peter Tania en zvv Zaandijk VR (zon) jaar langer door

Gepubliceerd op 23 februari 2022 om 13:58

De damesafdeling van zvv Zaandijk heeft het contract met hoofdtrainer Peter Tania weer met een jaar verlengd. De trainer is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij de zondag derde klasser.

 

Voorzitter van de Damesafdeling Marja Hartland: Allereerst zijn wij zeer verheugd dat onze trainer Peter Tania heeft aangegeven nog een jaar door te gaan met het trainen en coachen van dames 1. Vanuit het Technisch Hart van de club is hij ook bezig om de prestatieve voetballende meisjes extra uitdagingen te geven. Dat doet hij met o.a. individuele, technische trainingen, (onderlinge) wedstrijden. Ook kunnen deze speelsters meetrainen met een klasse/leeftijdsgroep hoger. Peter richt zich niet alleen maar op de prestaties van nu, maar is ook actief bezig met de toekomst en is dus een belangrijke schakel binnen het damesvoetbal bij zvv Zaandijk"

 

De ploeg van Peter Tania staat momenteel 2e in de competitie met  2 punten achterstand op koploper Zwanenburg, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Eerder sprak de trainer in "het tussenrapport" de verwachting uit dat de ploeg dit seizoen om de bovenste 3 plaatsen mee moet kunnen doen.  

 

(foto zvv Zaandijk: Marja Hartland - Peter Tania)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »