• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Larbi Loukou nieuwe trainer Blauw Wit W.

Larbi Loukou nieuwe trainer Blauw Wit W.

Gepubliceerd op 5 maart 2022 om 15:03

 

De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer is voor CVV Blauw-Wit (W) afgerond. Zaankanter Larbi Loukou staat vanaf het seizoen 2022/2023 voor de selectie van de West-Knollendammers. Club en trainer sloten een overeenkomst voor één seizoen waarbij er een intentie is om daar een langere samenwerking van te maken.

Aanstelling Loukou stemt tot tevredenheid
Bij de club uit Zaanstad-Noord is men blij met de benoeming van Loukou. Bestuurslid Remco van Houten: “Met Larbi Loukou stellen wij een trainer aan die in zijn trainerscarrière bewezen heeft met zijn teams stappen te zetten. In de kop van Noord-Holland is hij met meerdere clubs zeer succesvol geweest. In de sollicitatiegesprekken overtuigde Larbi ons met zijn daadkrachtige visie op trainerschap en wat hij belangrijk vindt in een vereniging. Deze combinatie sprak ons enorm aan en paste in het profiel dat wij van tevoren geschetst hadden. Wij zien dan ook uit naar onze samenwerking”.

Loukou combineert volgend seizoen het dienstverband met de West-Knollendammers met het trainerschap van zondagvereniging vv Succes uit Hippolytushoef. Deze niet alledaagse combinatie is niet nieuw voor de oefenmeester. De afgelopen seizoenen deed hij met veel plezier hetzelfde met VVS (zondag) en Vogelenzang (zaterdag).

Loukou ziet uit naar de uitdaging bij CVV Blauw-Wit (W)
Loukou:  “Twee weken geleden ben ik benaderd of ik interesse had om in gesprek te gaan met de club. Na een goed gesprek met het bestuur, heb ik afgelopen woensdag een gesprek gehad met een delegatie van de spelersgroep. Het gevoel na deze gesprekken was zeer positief. Ik ben er dan ook zeer content mee dat we er snel uitgekomen zijn en dat ik volgend seizoen voor de groep mag staan. De ambitie die de club heeft spreekt mij dan ook aan. Ik heb er veel zin om bij deze warme club aan de slag te gaan en dan ook mijn steentje bij te dragen”.

Ambitie CVV Blauw-Wit (W) om stappen te blijven maken
CVV Blauw-Wit (W) heeft de afgelopen jaren stappen gezet op zowel organisatorisch als prestatief gebied. De onderste regionen van de vierde klasse zijn ingeruild voor een plaats in de middenmoot en met Loukou aan het roer hoopt de zaterdagclub haar weg richting de top van de ranglijst in te zetten.

 

Aangeleverd Blauw Wit


«   »