• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Fortuna W. legt (nieuwe) jeugdtrainers vast

Fortuna W. legt (nieuwe) jeugdtrainers vast

Gepubliceerd op 21 maart 2022 om 10:57

Vorige week werd bekend gemaakt dat Fortuna W. overeenstemming heeft bereikt met Mick Wilffert en Emre Bozkurt om komend seizoen de O23, dat momenteel 1e staat in de 1e divisie,  te gaan coachen en trainen.  Het duo zal de succesvolle Jeroen Beukman opvolgen die volgend seizoen de hoofdtrainer zal worden bij SVA.

 

Na divers overleg met spelers en met Voetbal Zaken was er bij de club een duidelijke voorkeur om de ontstane vacature bij O23 intern op te vullen. Mick Wilffert (momenteel O17.1) en Emre Bozkurt (momenteel HJO onderbouw)  lopen al enige jaren mee binnen het trainersgilde van de club en passen perfect in het profiel. Beide zijn goed opgeleide ambitieuze trainers met veel kennis van de club en op de hoogte van de kwaliteiten van de doorkomende jeugdspelers en gericht op doorontwikkeling.

Ook legde de club eerder al Serdar Öztürk vast voor de JO19.1 dat dit seizoen uitkomt in de 2e divisie. Serdar Öztürk beschikt al over de nodige ervaring en momenteel is hij sinds enkele weken de interim trainer bij FC Zaandam

 

Bovenstaande aanstellingen en benoemingen passen volledig in het ambitieuze (jeugd)beleid van Fortuna W. dat voor nog meer doorstroming moet zorgen naar het eerste elftal.    


Op de foto Hakan Senyurek (links) namen Voetbal Zaken met Mick Wilffert (midden) en Emre Bozkurt.

 

(foto's Fortuna W. )


«   »