• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Coen Nusse naar SVA Assendelft

Coen Nusse naar SVA Assendelft

Gepubliceerd op 28 april 2022 om 09:59

Derdeklasser SVA Assendelft maakte onlangs bekend dat de huidige selectie dusdanig gegroeid is, dan wel zal groeien dat volgend seizoen de selectie uit 3 teams zal gaan bestaan.
 
Naast dat er spelers uit de JO19, dat in de winterstop promoveerde naar de 4e Divisie, zullen gaan doorstromen, kan de club ook enkele versterkingen verwelkomen. Van Fortuna W. O23 zal, na Gianluca Locatelli (lees hier meer) nu de 2e speler de overstap maken naar SVA Assendelft, namelijk Coen Nusse.   

 

Op de website van SVA Assendelft vertelt de nieuwe aanwinst dat hij een aantal jaar in het 2e/ de O23 van Fortuna W. heeft gespeeld, maar doordat hij 23 jaar is geworden, hij komend seizoen niet meer in de O23 mag voetballen. SVA is voor hem de perfecte volgende stap, aangezien de club overkomt als een hele gezellige club met veel ambitie en Coen Nusse al een aantal jongens uit de selectie kent. Daarbij helpt het ook dat hij bekend is met de nieuwe trainer Jeroen Beukman, die ook overkomt van Fortuna W. O23, en zijn speelwijze.


Komende periode (deadline is 15 juni) worden alle overschrijvingen bij de clubs in de Zaanstreek die al bekend zijn op een rijtje gezet. 

 

Overschrijvingen zaterdag selecties

Overschrijvingen zondag selecties

 

(bron/foto SVA Assendelft)


«   »