• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Ook Wouter Zijlmans naar ZVC'22

Ook Wouter Zijlmans naar ZVC'22

Gepubliceerd op 2 mei 2022 om 20:10

De nieuwe fusievereniging ZVC’22 timmert hard achter de schermen aan de opbouw van de nieuwe selectie. Regelmatig zijn er interne gesprekken met de technische commissie leden seniorenvoetbal en de nieuwe trainers Peter van der Zwaan en Jasser Abidi over het aankomende seizoen 2022-2023.

 

Nadat eerder al bekend was dat verdediger Hein Koster ( oa oud Hellas Sport en Zaanlandia) de overstap zal maken van ZCFC naar de nieuwe fusie club, is nu ook bekend dat Wouter Zijlmans volgend seizoen voor ZVC'22 zal gaan uitkomen. De 28 jarige middenvelder heeft oa bij Fortuna Wormerveer, OFC en Hercules Zaandam gespeeld en zal dus de nodige ervaring mee brengen. Bij zijn laatste club ZCFC, zorgde een vervelende blessure en de Covid-periode er voor dat hij al een tijd niet meer gespeeld heeft. 

 

Verder maakte de club bekend dat zolang het nieuwe complex niet klaar is, de thuiswedstrijden van nieuwe de A selectie op het huidige complex van Zaanlandia gespeeld zullen worden. 

 

Komende periode (deadline is 15 juni) worden alle overschrijvingen bij de clubs in de Zaanstreek die al bekend zijn op een rijtje gezet. 

 

Overschrijvingen zaterdag selecties

Overschrijvingen zondag selecties

 


«   »