Vriendenloterij

Bij de VriendenLoterij bepalen deelnemers zelf welk goed doel zij steunen. Zo kan een deelnemer gaan meespelen voor een club uit de buurt. Van elk meespelend lot komt minimaal 40% ten goede van een gekozen club. Het is voor een club wel noodzakelijk dat ze een samenwerking hebben met de Vriendenloterij.  Klik hier om jouw club aan te melden bij de VriendenloterijZodra een club een samenwerking heeft met de VriendenLoterij, kan er gestart worden met het genereren van extra inkomsten. Promoot dat deelnemers meespelen voor je club

Lees meer »

Inzamelpunt plastic flesjes

Bij sportverenigingen worden jaarlijks veel plastic flesjes met water of frisdank verkocht. Vanaf 1 juli 2021 kunnen kunnen clubs geld verdienen door deze PET flessen in te zamelen, aangezien er namelijk 15 cent statiegeld op plastic flesjes zit. 

Lees meer »

Avia / Total Spaaractie

Hoe makkelijk is dat! Bij elke tankbeurt je eigen voetbalclub een financieel steuntje in de rug geven! Dat is mogelijk als je tankt bij Avia of bij Total. Beide tankstations hebben namelijk een speciale spaaractie waarmee je voor je favoriete club, zonder extra kosten, kunt sparen. De gespaarde punten worden dan door Avia of Total omgezet in een financiële bijdrage voor de betreffende clubs. Vooral in deze tijd kunnen de clubs de extra steun wel gebruiken!

Lees meer »

OnzeClubwinkel / Sponsorkliks

Iedereen doet wel eens online aankopen of boekt online vakanties. Zonder veel extra moeite en zonder extra kosten kun je met deze aankopen en/of boekingen jouw favoriete club financieel steunen! 

Lees meer »

Volg Voetbal Varia op Social media

Samenwerking met:

FEBO Zaanstad Cup