Steun jouw club gratis met jouw online aankopen!

Aanstaande vrijdag 26 november is het weer Black Friday en ook de feestdagen staan voor de deur. Elk jaar zorgt deze periode voor een flinke stijging in de online aankopen Naast dat jezelf kan profiteren van de enorme kortingen die deze maand aangeboden worden, kun je door simpele en kosteloze handeling je club financieel steunen met deze aankopen! 

Lees meer »

Spek je clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!

Iedereen kan de kas van zijn/haar favoriete club eenvoudig en geheel kosteloos spekken door boodschappen te doen bij de Vomar. Door de Klant-is-Koning kaart van de Vomar te koppelen aan een club en deze kaart te scannen bij de kassa. Er zijn geen extra kosten verbonden bij het boodschappen en de Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club.

Lees meer »

Voetbalpassie spaarpunten KNVB & AH

Albert Heijn en de KNVB lanceerden woensdag samen met bondscoach Louis van Gaal Voetbalpassie, een digitaal spaarprogramma waarmee klanten Voetbalpassiepunten kunnen sparen om zo hun lokale voetbalclub te sponsoren. De punten die door klanten gespaard zijn, gaan rechtstreeks naar de desbetreffende clubs. Zij kunnen deze bijdrage goed gebruiken, want afgelopen seizoen stond het amateurvoetbal door corona voor een groot deel stil. Verenigingen zijn daardoor veel inkomsten misgelopen, bijvoorbeeld door de sluiting van de kantines. Hierdoor hebben veel amateurclubs het financieel lastig.

Lees meer »

Binnenkort start inschrijving Rabo Clubsupport

Binnenkort start weer het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport. De bank stelt jaarlijks een deel van haar winst beschikbaar aan de Zaanse samenleving. Clubs en verenigingen kunnen zich vanaf 6 september t/m 27 september inschrijven voor deze actie.

Lees meer »

Sparen bij AH voor de clubkas!

Een nieuw voetbalseizoen staat voor de deur.  Afgelopen jaar was in alle opzichten zwaar. Er werd bijna niet gevoetbald, kantines waren gesloten met voor alle verenigingen financiële gevolgen. Om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven, introduceert de KNVB samen met haar partner Albert Heijn een uniek spaarprogramma voor alle amateurclubs. Boodschappen doen bij de Albert Heijn betekent kassa voor de clubkas!

Lees meer »