Steun je vereniging met Grote Club loten

In deze tijd dat kantineopbrengsten achter blijven, moeten verenigingen zich nog nog meer richten op alternatieve inkomsten. Zoals elk jaar is in deze periode de Grote Club Actie waar al meerdere clubs aan deelnemen. Het doel van deze actie, die nog tot 26 november duurt, is om zo veel mogelijk loten te verkopen.

De loten zijn 3 euro per stuk , maar het is ook mogelijk om een Superlot te kopen voor 150 euro waarbij je 50x kans maakt op een prijs. Veel clubs verkopen deze Superloten aan sponsors of complete (senioren) teams.Bij beide loten gaat er in ieder geval 80% van de opbrengst naar de club. 

 

Prijzen

9 December is de trekking van de winnende loten. De hoofdprijs is €100.000,= en daarnaast zijn er oa minivakanties, fietsen en diverse cadeau bonnen te winnen. 

Ook de verkopers van de loten kunnen mooie prijzen winnen. De Grote Club Actie heeft daarvoor diverse winacties opgezet. Sommigen gaan via de vereniging en voor sommige acties moeten de verkopers zichzelf aanmelden. Daarnaast hebben ook diverse verenigingen zelf, meerdere prijzen beschikbaar gesteld voor de leden en/of teams die de meeste loten hebben verkocht. 

Naast dat vooral de clubs gesteund worden, kunnen er door zowel de kopers en verkopers mooie prijzen gewonnen worden.

 

Lotenverkoop

Door alle maatregelen merken de clubs dat de "tussenstanden" helaas achterlopen op voorgaande jaren, vooral omdat er minder (direct) contact is met leden en/of ouders. Normaal gesproken worden er veel loten verkocht via het loten boekje, maar dit jaar is dat met alle maatregelen een stuk lastiger. De onlineverkoop van loten is dan ook nog belangrijker geworden voor de verenigingen om toch hun doelen te kunnen behalen!

 

Help jouw club!

Nog geen loten gekocht, maar wil je jouw vereniging toch graag steunen, ga dan naar  https://lot.clubactie.nl/lotkopen/ en selecteer daar jouw vereniging als je de loten bestelt. 

Je kunt ook eerst naar de website van de betreffende club gaan. Daar vind je dezelfde link, alleen is daar de voorkeursclub al ingevuld. Heb je al loten gekocht, dan kun je toch helpen door deze link (met voorkeursclub) te delen onder je vrienden en/of familie via whatsapp of social media


«   »