Cheque uitreiking DEEN Sponsoractie

Ook dit jaar had de DEEN Supermarkt weer een sponsoractie georganiseerd. Bij DEEN vinden ze het namelijk belangrijk een steentje bij te dragen aan het sociale leven in de omgeving van onze filialen. Daarom sponsoren ze graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen.

Door de coronacrisis is er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen en daarom werd er dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie georganiseerd. Het was wederom een mooie actie waarbij bijna € 400.000,- ten goede kwam aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van de DEEN-winkels.

Eind juni kon iedereen zich via de website inschrijven voor deze actie. Na een beoordeling van de motivatie van de ingeschreven clubs werd er per filiaal 5 verenigingen uitgekozen die mee mochten doen. Van 16 augustus t/m 5 september kreeg iedereen muntjes bij zijn/haar boodschappen en deze konden in een speciale display in de betreffende filiaal gespaard worden. Aan het einde van deze actieperiode werden de munten geteld en de club met de meeste munten kreeg maar liefst €1.500,= uitgekeerd. Diverse Zaanse voetbalverenigingen deden mee aan deze actie en kregen begin oktober van DEEN Supermarkten een cheque uitgekeerd, die vooral in deze periode goed gebruikt kan worden.

DEEN Assendelft       - vv Assendelft €1.250,= (2e plek)

DEEN Koog ad Zaan - KFC €1.500,= (1e plek)

DEEN Koog ad Zaan - FC Zaandam € 500,= (5e plek)

DEEN Zaandam        - Zaanlandia €750,= (4e plek)   

 


 »