Sinterklaas-tip: cadeaus met logo van de club!

Het is bijna weer Sinterklaas, dus de verlanglijstjes kunnen weer door gegeven worden. Hoe leuk is het dan om een cadeau te krijgen met het logo van je club daarop. Of het nou voor een verrassing in je schoen is of voor de feestavond zelf, meerdere clubs hebben momenteel leuke acties, waarmee je de clubs kunt steunen.

 

Merchandising

Bij Zaanlandia hebben ze sinds dit seizoen een heuse Merchandising-lijn. Ze verkopen petten, handdoeken, sleutelkoorden, openers, bidons, rugtassen en mini-tenue's. Volgens jeugdvoorzitter Marcel van den Berg was er meteen vraag naar de artikelen, al was het jammer dat door de corona-periode het lastiger was om de artikelen onder de aandacht te brengen/houden. Maar zoals alle clubs kunnen we in deze periode wel een financiële steuntje gebruiken, dus we hopen dat de Sinterklaas onze speciaal opgezette webshop kan vinden voor een leuk cadeau!

Steun je club

Ook andere clubs hebben diverse acties opgezet, zodat er door de leden, club-artikelen besteld kunnen worden. Zo worden er bij oa Zaandijk, Assendelft en ZCFC mondkapjes met club-logo verkocht en bij oa KFC en RCZ kun je gepersonaliseerde FIFA-kaarten bestellen. Verder hebben diverse clubs in samenwerking met een leverancier een eigen webshop waar je clubkleding, trainingspakken en/of tassen kunt kopen.

Informeer bij het maken van je wensenlijstje dus eens bij je favoriete club en vraag voor Sinterklaas om een origineel cadeau. Het is niet alleen leuk om te krijgen, maar de betreffende club wordt ook nog eens gesteund!

 

 

 

 

 


«   »