doe mee aan de Nationale Sport Loterij en steun je club

De Nationale Sport Loterij is een nieuwe loterij waarbij je kans maakt op unieke prijzen (oa een auto, e-bike en een i-phone) én tegelijkertijd je favoriete sportvereniging steunt. Je kunt online loten kopen voor 10 euro en daarvan gaat 7 euro per lot naar je favoriete sportvereniging. Er worden maximaal 600.000 loten verkocht en de trekking is op 24 september 2021. De loterij is in het leven geroepen om de door Corona zwaar getroffen amateursport te ondersteunen.

 

Op de website kun je op elk gewenst moment de huidige tussenstand bekijken en zien hoeveel geld er per vereniging is ingezameld. Zo heeft onder andere KFC en SVA Assendelft al enkele loten verkocht en zijn er landelijk al meerdere clubs die al meer dan 600 euro hebben verdiend. Het is ook mogelijk voor clubs om een specifiek doel aan de actie te koppelen, bijvoorbeeld het opknappen van de kleedkamers of aanschaf van trainingsmaterialen. 

 

Ga naar de website van De Nationale Sportloterij voor meer informatie of om je loten te kopen en je favoriete club te steunen!

 

Clubs kunnen op de website ook meer informatie over de mogelijkheden vinden. Ook kan er een mediakit gedownload worden om zoveel mogelijk leden, supporters en familieleden te bereiken 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »