Sparen bij AH voor de clubkas!

Een nieuw voetbalseizoen staat voor de deur.  Afgelopen jaar was in alle opzichten zwaar. Er werd bijna niet gevoetbald, kantines waren gesloten met voor alle verenigingen financiële gevolgen. Om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven, introduceert de KNVB samen met haar partner Albert Heijn een uniek spaarprogramma voor alle amateurclubs. Boodschappen doen bij de Albert Heijn betekent kassa voor de clubkas!

 

Wie boodschappen doet bij Albert Heijn kan van 13 september tot en met 3 oktober punten sparen. En met elke volle digitale spaarkaart, sponsor je een amateurclub naar keuze. Hoe meer leden, hun familie en vrienden er geïnformeerd worden, hoe meer mensen sparen voor hun favoriete club. Het bedrag kan voor de clubs behoorlijk oplopen!

 

De KNVB organiseert op donderdagavond 2 september tussen 19.30 en 20.15 uur een speciaal online webinar, waarin alles over het spaarprogramma en de mogelijkheden uitgelegd wordt. Tijdens het webinar leggen onder anderen Kees Jansma en Jan Dirk van der Zee (directeur amateurvoetbal KNVB) uit, hoe de actie in een paar stappen tot een succes gemaakt kan worden en voor extra inkomsten voor de verenigingen kan zorgen. Na afloop van dit webinar is het voor de clubs eenvoudig om de leden over het spaarprogramma te informeren.

 

Iedereen kan zich hier aanmelden voor de webinar. Per club kunnen meerdere personen zich aanmelden voor het webinar.

 

(bron KNVB)

 

Lees ook: Vergroot kans op succes met webinars Grote Club Actie

Lees ook: Binnenkort start inschrijving Rabo Clubsupport


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de mededelingen van de KNVB over de competities?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »