Binnenkort start inschrijving Rabo Clubsupport

Binnenkort start weer het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport. De bank stelt jaarlijks een deel van haar winst beschikbaar aan de Zaanse samenleving. Clubs en verenigingen kunnen zich vanaf 6 september t/m 27 september inschrijven voor deze actie.

 

De clubs en verengingen die aangesloten zijn bij de Rabobank krijgen een unieke code waarmee zij zich kunnen inschrijven. Vanaf 4 t/m 25 oktober is het dan mogelijk voor leden van de Rabobank om op meerdere favoriete clubs of verenigingen te stemmen. Des te meer stemmen, des te groter de uiteindelijke opbrengst. 

 

In de Zaanstreek deden vorig jaar oa Blauw Wit W. (€ 981,=), vv Assendelft (€2.722,=) , WSV'30 (€1.633,=) en SVA Assendelft (€3.930,=) mee aan de actie. In totaal keerde de Rabobank 15 miljoen uit aan de 30.310 clubs en verenigingen die meededen. 

 

Met de Rabo Clubsupport wil de Rabobank weer een bijdrage leveren aan het verenigingsleven. Voor de Rabobank is een club namelijk meer dan een club en daar wordt veel waarde aan gehecht. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. En met deze actie bieden zij een financiële ondersteuning aan clubs en/of stichtingen. Om de clubs sterker te maken, vooral nu maar ook in de toekomst!

 

Meer informatie over deze actie is te vinden op de website van de Rabobank

 

Lees ook: Vergroot kans op succes met webinars Grote Club Actie

Lees ook: Sparen bij AH voor de clubkas!


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de mededelingen van de KNVB over de competities?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »