Spek je clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!

Iedereen kan de kas van zijn/haar favoriete club eenvoudig en geheel kosteloos spekken door boodschappen te doen bij de Vomar. Door de Klant-is-Koning kaart van de Vomar te koppelen aan een club en deze kaart te scannen bij de kassa. Er zijn geen extra kosten verbonden bij het boodschappen en de Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club.

 

Een club moet zich wel aanmelden voor deze Vomar spaar actie. Dat kan eventueel via de website van de Vomar, daar is ook meer informatie over de actie te vinden en eventueel promotie materiaal. 

 

Op de website staat ook meer informatie voor de spaarders, hoe/waar je een Klant is Koning kaart kunt aanvragen en hoe je deze kunt koppelen aan een club. 

 

Er zijn 4 Vomar supermarkten in de directe omgeving ( 1 in Assendelft en Wormer en 2 in Zaandam) en op dit moment is WSV'30 al aangesloten aan de actie en daar zal Sporting Krommenie binnenkort bijkomen.

 

Naast de andere acties die lopen, is het in ieder geval weer een mooie actie om de clubkas met weinig moeite te spekken.

 

Lees ook: Voetbalpassie spaarpunten AH & KNVB

Lees ook: Vergroot kans op succes met webinars Grote Club Actie

Lees ook: Binnenkort stemmen voor Rabo Clubsupport

Lees ook: Geld verdienen met statiegeld door inleveren plastic flesjes


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de mededelingen van de KNVB over de competities?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »