Steun jouw club gratis met jouw online aankopen!

Aanstaande vrijdag 26 november is het weer Black Friday en ook de feestdagen staan voor de deur. Elk jaar zorgt deze periode voor een flinke stijging in de online aankopen Naast dat jezelf kan profiteren van de enorme kortingen die deze maand aangeboden worden, kun je door simpele en kosteloze handeling je club financieel steunen met deze aankopen! 

 

OnzeClubWinkel en Sponsorkliks

De meeste clubs hebben namelijk een samenwerking met OnzeClubwinkel en Sponsorkliks. Het concept van beide, is dat als je je online aankopen via hun platform doet, er een % van je aankoop bedrag naar je favoriete club gaat. Dit % komt niet nog eens bovenop je aankoopbedrag, dus het kost je echt niets extra. Bij OnzeClubWinkel heb je zelfs de mogelijkheid om niet alleen voor je club maar óók voor jezelf te sparen. Zowel OnzeClubWinkel en Sponsorkliks hebben meer dan 300 aangesloten webshops, zoals oa Bijenkorf, Bol.com, Coolblue, AliExpress en Mediamarkt. Ook met "gewone" aankopen (oa Hema en/of thuisbezorgd.nl) of het boeken van vakanties (oa Booking.com) kun je jouw club steunen, het is dus zeker niet alleen specifiek voor deze periode. 

 

Website favoriete club

Indien je online aankopen gepland hebt en je wilt dus graag jouw favoriete club steunen, ga dan naar de website van de betreffende club vóórdat je een aankoop doet. Op de website (afhankelijk van of én welke samenwerking de club heeft) vind je het menu van OnzeClubWinkel of Sponsorkliks. Door deze aan te klikken krijg je de mogelijkheid, de webshop te selecteren waar je de aankoop wilt doen. Van daaruit wordt je automatisch doorgestuurd naar de betreffende webshop en kun je vervolgens je aankoop doen op de manier zoals je dat normaal ook zou doen en/of gewend was. Het grote verschil is dat door deze tussenstap er dus een % van het aankoop bedrag naar je club gaat. 

 

Dus.... online aankopen gepland? Doe dat voortaan met deze tussenstap! Een kleine moeite, géén extra kosten, maar wel weer een steuntje in de rug voor je club!  

 


«