• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Clubinkomsten » Clubinkomsten Zaanse clubs » SVA verlengt contract hoofdsponsor Jeugd

SVA verlengt contract hoofdsponsor Jeugd

Ondanks dat de competitie stil ligt, blijft het bestuur van SVA achter de schermen zeer actief. Binnenkort zal SVA dan ook een nieuwe overeenkomst met de jeugd-hoofdsponsor 123Inkt ondertekenen. Dit zal betekenen dat ook de komende 3 jaar de gehele jeugd weer gehuld is in de tenues van 123Inkt. 

Uniformiteit

Eén van de grote voordelen van deze samenwerking is dat de gehele jeugd in hetzelfde tenue speelt en dat is een prachtige uitstraling voor de club. Door de sponsor overeenkomst krijgen alle spelers tegen geringe kosten voor drie jaar een mooi en uniform kledingpakket (tenue, tas en presentatiepak)  in bruikleen. De kleding wordt intern beheerd en kan dus bij maat-veranderingen makkelijk geruild worden. Naast de overeenkomst met 123Inkt is ook de samenwerking met het goede doel Spieren voor Spieren verlengd. Het logo van deze stichting zal op de mouw worden gedrukt.

Cartridges

Een ander onderdeel van de overeenkomst is dat de leden van SVA cartridges voor zijn/haar printer nodig heeft, dit via de website van SVA kan bestellen bij 123-inkt. De leden krijgen bij elke bestelling 10% korting, terwijl SVA hier elk jaar weer een mooi bedrag voor ontvangt.

 

SVA is dan ook zeer verheugd dat het vierde contract van 3 jaar, sinds het seizoen 2012-2013 staat 123Inkt namelijk al op de jeugdtenues van SVA. De succesvolle samenwerking stevent met dit nieuwe contract zelfs af op een heus jubileum! 


«   »