• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Clubinkomsten » Clubinkomsten Zaanse clubs » Online Quiz De Slimste SVA'er zorgt voor "volle kantine"

Online Quiz De Slimste SVA'er zorgt voor "volle kantine"

Na een succesvol Kerstgala vorig jaar had de SVA-Selectie dit keer het idee om in te spelen op de huidige situatie. Helaas geen volle kantine, geen gezelligheid met elkaar, geen knuffels op het einde van de avond maar een Pubquiz via internet. Het was wat behelpen maar uiteindelijk werd de Quiz een groot succes.

In samenwerking met Tapperij de Verwachting konden ook de kelen worden gesmeerd en de buikjes worden gevuld. De Verwachting had namelijk speciaal voor deze quiz avond een bierpakket en een borrelplank samengesteld. 

OPbrengst Jeugd

De inschrijving bedroeg een klein bedrag dat geheel ten goede komt voor een activiteit voor de jeugd van SVA. Zo zet de selectie zich in om ook de jeugd een plezier te doen! De presentatie van de quiz was in handen van hoofdtrainer Joeri Houniet en elftalleider Maikel Waij. Deze heren hebben veel tijd gestoken in het maken van de quiz en te bedenken hoe de uitvoering tot stand moest komen. Er is gekozen om gebruik te maken van een livestream op Twitch en de antwoorden konden worden verstuurd in een speciaal Google Forms document. 

Koos Nootebos

Uiteindelijk waren er 26 antwoordformulieren doorgestuurd. De meeste deelnemers waren met meerdere personen aan het spelen wat uiteindelijk resulteerde in een ‘volle kantine’. De vragen varieerden van sport tot muziek vragen en van SVA naar Waar is de bal? vragen. Er kwam natuurlijk ook een winnaar voort uit het deelnemersveld. De winnaar van de SVA Selectie quiz is geworden Koos Nootebos. Koos van harte gefeliciteerd. Uit navraag bleek dat het hele gezin Nootebos de quiz heeft gespeeld op deze avond. Op een tweede plek was geëindigd het team van John Magielsen en het podium werd gecomplementeerd door Johan en Brenda.

 

Al met al was het een succesvolle avond en wie weet, maar laten we het niet hopen, als de maatregelen langer gaan duren komt er een tweede editie! Laten we ervoor gaan dat de volgende quiz weer oud en vertrouwd in de Kaaykhoeve is.

 

(bron/foto: SVA)

Blijf op de hoogte en volg Voetbal Varia ook op Facebook en Instagram


«   »