• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Clubinkomsten » Clubinkomsten Zaanse clubs » WSV'30 ontvangt €5.000,= van Vriendenloterij

WSV'30 ontvangt €5.000,= van Vriendenloterij

Net als eerder KFC , heeft WSV'30 €5.000,= ontvangen van de Vriendenloterij. In september had de club zich aangemeld voor de uitverkiezing als “Club van de Week” bij de Vriendenloterij in verband met een bijdrage voor de aanschaf van een mobiele kassa in de kantine.

Met deze mobiele kassa kan er op verschillende punten in de kantine betaald worden ( als hij weer opengaat…), wat voor de drukte en met name in deze Corona tijd heel belangrijk is, aldus Frank van der Heijde van de sponsorcommissie van de club. Bij onze aanmelding hebben we een goed onderbouwd verzoek ingediend en nadien zijn ook de jaarcijfers van WSV gecontroleerd.

Vorige maand kreeg WSV'30 bericht van de Vriendenloterij dat het verzoek gehonoreerd was en dat WSV'30 : Club van de Week”  was geworden en dat de club € 5000,- krijgt om het project te financieren! Frank van der Heijde: "Het is in ieder geval geweldig nieuws voor de club, wij kunnen dit bedrag goed gebruiken bij de aanschaf van de nieuwe kassa."

Structurele financiële steun

Naast deze eenmalige bijdrage van de Vriendenloterij, kunnen deelnemers aan de VriendenLoterij clubs ook structureel ondersteunen. Deelnemers hebben namelijk de mogelijkheid om in plaats van de 46 geselecteerde goede doelen, ook voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Per lot gaat er dan minimaal 40% van je lotprijs naar je uitgekozen club, vereniging of stichting. De deelnemers kunnen via de website van de vriendenloterij op elk moment de club, vereniging of stichting wijzigen die je wilt ondersteunen met de deelname aan de loterij.

 

Een kleine moeite, waarmee iedereen zijn/haar favoriete club vooral in deze periode kan ondersteunen!

 

(bron/foto WSV'30)
«   »