• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Clubinkomsten » Clubinkomsten Zaanse clubs » Ook ZCFC ontvangt €5.000,= van de Vriendenloterij

Ook ZCFC ontvangt €5.000,= van de Vriendenloterij

Een mooi bericht zo aan het begin van het jaar voor ZCFC. Clubs konden zich tot november bij de Vriendenloterij aanmelden voor de uitverkiezing "Club van de Week", mits het een goede bestemming had voor het eventueel te ontvangen bedrag. De Vriendenloterij  heeft het verzoek voor het opknappen van de speeltuin en het terras beloond met het geweldige bedrag van €5.000,-

 

Wat gaat ZCFC hiermee doen?

– Vervangen hekwerk rondom de speeltuin
– Vervangen van de huidige ondergrond speeltuin (veiliger en onderhoudsvriendelijker)
– Vervangen van het houtwerk rondom het terras: het complete hekwerk en de plantenbakken

Mario Kooi en Andre de Boorder hebben inmiddels de koppen bij elkaar gestoken en zullen vanuit hun hoveniers- en houtexpertise, hun advies over de planning en uitvoering geven.

 

STRUCTURELE FINANCIËLE STEUN

Naast deze eenmalige bijdrage van de Vriendenloterij, kunnen deelnemers aan de VriendenLoterij clubs ook structureel ondersteunen. Deelnemers hebben namelijk de mogelijkheid om in plaats van de 46 geselecteerde goede doelen, ook voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Per lot gaat er dan minimaal 40% van je lotprijs naar je uitgekozen club, vereniging of stichting. De deelnemers kunnen via de website van de vriendenloterij op elk moment de club, vereniging of stichting wijzigen die je wilt ondersteunen met de deelname aan de loterij.

 

Een kleine moeite, waarmee iedereen zijn/haar favoriete club vooral in deze periode kan ondersteunen!

 

(bron/foto's ZCFC) 
«   »