Gericht op Zaanse clubs maar informatief en inspirerend voor alle clubs, vrijwilligers en voetballiefhebbers

Home » Clubinkomsten » Sint Actie Zaandijk met Het Zaans Bakkertje

Sint Actie Zaandijk met Het Zaans Bakkertje

zvv Zaandijk heeft samen met Het Zaanse Bakkertje een leuke actie opgezet voor de komende Sinterklaasviering. Zaans Bakkertje verkoopt een een heerlijk Sinterklaas pakket vol met lekkere dingen en daarmee kun je ook nog eens de club steunen.

Yvonne Delorme en Bunyamin Konuksever van Het Zaanse Bakkertje hadden het idee om een aantal lokale verenigingen te steunen vanwege de corona crisis. Doordat Joyce de Kruis die daar ook werkt, zvv Zaandijk een warm hart toedraagt was de link snel gelegd.

Bestelling webshop

Via de webshop van het Zaanse Bakkertje kun je een Sinterklaas pakket t.w.v. 19,95 bestellen. Bij de bestelling wordt een mogelijkheid gegeven om dan een bedrag van 2,50 te doneren aan de club zodat het totaalbedrag 22,45 zal zijn (let wel op dat je dan in de opties voor zvv Zaandijk kiest). Bij elke donatie van 2,50 doneert het Zaanse Bakkertje ook nog eens 2,50. Dus in totaal kan er 5,00 van elk verkocht pakket rechtstreeks naar zvv Zaandijk gaan! Voorzitter Bart Glandorff heeft het goede voorbeeld gegeven en het eerste Sint pakket al besteld en afgehaald. Bestellen kan via de link: https://hetzaansebakkertje.com/product/sintpakket/ 

 

Het pakket wordt verpakt in leuk jute Sinterklaas zakje en zal bestaan uit:

  • zakje Sint snoep 
  • stuk zuivere marsepein 
  • roomboter amandelstaaf
  • gevulde roomboter speculaasstaaf
  • brok speculaas met noten
  • zakje echt oud Hollandse pepernoten 

 

(foto's van Het Zaans Bakkertje en zvv Zaandijk)


«   »