Eerste training bij WSV'30

Gepubliceerd op 8 augustus 2021 om 15:40

Vandaag startte ook WSV'30 het nieuwe seizoen met een eerste training onder leiding van trainers Rob Hersche en Menno Schipper. De selectie was door vakanties alleen nog niet op volle sterkte, maar komende periode zullen er steeds meer spelers aansluiten. De club bereidt zich met diverse oefenwedstrijden en toernooien voor op de competitie in de 3e klasse B, waar ook verschillende Zaanse concurrenten ingedeeld zijn. 

 

Komende vrijdag en zondag neemt WSV'30 deel aan het  Groote Koogsche Toernooi waarbij  het ingedeeld is in een poule met SVA, Saenden en zvv Zaandijk.  De week erna is het eigen Freek Hypotheek toernooi, waarna er nog meerdere oefenwedstrijden in augustus en september gepland staan.   

 

Naast de toernooien en oefenwedstrijden speelt WSV'30 ook nog in de beker achtereenvolgens tegen Purmerland (5 sep), zvv Zaandijk (12 sep) en FC Purmerend. De vele wedstrijden moeten er in ieder geval voor zorgen dat het elftal klaar is voor de competitie die in het weekend van 25/26 september start.

 

Lees ook: programma oefenwedstrijden en toernooien heren en vrouwen selecties  Zaanse clubs

 

(foto's Hans Bloem)


Mis niets van de (technische) ontwikkelingen of andere nieuwsberichten bij/voor de (andere) Zaanse voetbalclubs Blijf ook op de hoogte van de berichtgevingen van de KNVB . Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »