Home » Competities Zaanstreek » (Beker)competitie Heren » Rood Wit Zaanstad start aan de voorbereiding

Rood Wit Zaanstad start aan de voorbereiding

Gepubliceerd op 10 augustus 2021 om 21:13

Rood Wit Zaanstad is vandaag ook gestart aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Onder leiding van trainer Levinho Wijdenbosch en assistent trainer / coach Marko Membic trainde een groep van ruim 20 spelers voor de eerste keer. Levinho Wijdenbosch: "het is nog niet een hele grote groep want er zijn nog ongeveer 20 man op vakantie en vandaag trainde er ook een paar spelers mee van de zaterdag 1.

Komende dagen zullen er enkele spelers terugkomen van vakantie en aanstaande donderdag spelen we alsnog tegen Hilversum O23.  Dan zullen we in principe elke helft 11 andere spelers opstellen. Voor mij een om een (nog) beter beeld te krijgen, maar ook voor de spelers een goed moment om te zien waar ze staan tegen sterke tegenstanders. We spelen veel oefenwedstrijden en ook bewust tegen enkele teams die hoger spelen. We willen komend seizoen meespelen om de promotie plaatsen in de 4e klasse D, dus iedereen moet realiseren welk niveau daar het gehele seizoen voor nodig is."  

 

Wat dat betreft komt de pittige loting in de beker als geroepen. Rood Wit Zaanstad  speelt namelijk tegen De Meteoor (uit, 5 sep), De Volewijckers (thuis, 12 sep) en Hercules-Zaandam (uit, 19 sep). 

 

Lees ook: programma oefenwedstrijden en toernooien heren en vrouwen selecties  Zaanse clubs

 


Mis niets van de (technische) ontwikkelingen of andere nieuwsberichten bij/voor de (andere) Zaanse voetbalclubs Blijf ook op de hoogte van de berichtgevingen van de KNVB . Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »