Blauw Wit W. verliest van OFC

Gepubliceerd op 26 september 2021 om 12:08

Blauw Wit W. is één de negen ploegen die de Zaanstreek vertegenwoordigen in de 4e klasse B zaterdag.  Gisteren stond als opening van het seizoen meteen de lastige thuis wedstrijd op het programma tegen de zaterdagploeg van OFC. De jonge ploeg uit Oostzaan maakte indruk in de poule fase van de bekercompetitie door in drie wedstrijden de volle 9 punten te pakken en maar liefst 20 keer te scoren. De ploeg wordt dan ook geacht in de competitie bovenin mee te gaan draaien.

Blauw Wit W. daarentegen zat in een zware beker poule en had (dan) ook wisselende resultaten in haar voorbereiding. Zaterdagmiddag ging de wedstrijd tot aan de rust nog gelijk op met een tussenstand van 2-2, maar daarna liepen de bezoekers toch nog uit naar een 2-5 overwinning. 

 

Volgende week gaat Blauw Wit W. op bezoek bij SDOB, dat in haar eerste wedstrijd meteen uithaalde bij RCZ (zat), 1-8. OFC speelt volgende week in Oostzaan tegen het zaterdag team van Sporting Krommenie, dat de seizoensopening met 2-0 van vv Jisp won.

 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse B zaterdag

Lees ook: Uitslagen en programma 25 + 26 september Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen en programma 25 + 26 september Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Theo van Vlaanderen)


«   »