WSV'30 (zat) houdt Fortuna W. (zat) op gelijkspel

Gepubliceerd op 11 oktober 2021 om 07:42

Na twee ruime overwinningen kreeg koploper Fortuna W (zat) de talentvolle ploeg van WSV'30 (zat) op bezoek. Na twee jaar van afgebroken competities, moet dit het jaar worden voor Fortuna W dat ze de stap kunnen maken naar de 3e klasse. De goede ploeg van trainer Marcel Blank kwam zaterdag echter niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

 

De bezoekers, die dit seizoen voor het eerst weer een zaterdagploeg hebben, schoten uit de startblokken en namen brutaal een snelle 0-1 voorsprong. Voor rust wist Fortuna W. de stand nog om te draaien en verzuimde de ploeg nog verder uit te lopen. Dat kwam de ploeg uiteindelijk duur te staan, als WSV'30 in de tweede helft de gelijkmaker laat aantekenen. Fortuna W. moet zodoende al vroeg in het seizoen in de achtervolging op (verwachte) concurrenten SDOB en OFC die nog een 100% score hebben.  

 

Volgende week gaat Fortuna W op bezoek bij TOB, dat net als WSV'30 een lastige ploeg zal zijn om tegen te spelen. WSV '30 speelt thuis weer een derby tegen de zaterdag ploeg van Sporting Krommenie 

 

As woensdag speelt Fortuna W. eerst nog voor de 1e ronde in de knockout fase van de districtsbeker tegen Always Forward.

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse B zaterdag

Lees ook: Uitslagen 09 + 10 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 09 + 10 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Theo van Vlaanderen)


«   »