KFC pakt eindelijk eerste overwinning

Gepubliceerd op 18 oktober 2021 om 14:01

Afgelopen donderdag redde KFC nog de Zaanse eer door als enige ploeg in de Zaanstreek door te gaan (na penalty's 2-2 EVC) naar de 2e ronde van de KO fase in de districtsbeker. In de competitie ging het voor KFC tot nu toe echter een stuk minder met maar 1 punt uit drie wedstrijden.

 

En ook gisteren hadden de Koogers het thuis weer lastig tegen Spirit'30, maar nam het in de eerste helft nog wel de leiding. Het was een wedstrijd die redelijk in evenwicht was, met kansen over en weer. Voor rust wist de ploeg uit Hoogkarspel dan ook al gelijk te maken. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, tot aan de rode kaart in de 60e minuut voor de gasten wegens natrappen. KFC ging daarna op zoek naar de winnende treffer en het duurde tot de blessuretijd voordat die uiteindelijk viel en dat zorgde voor veel opluchting in het kamp van de thuisploeg.

 

Komende week gaat KFC naar de fusie club sv Enkuizen (was Dindua en West Frisia)  dat momenteel een 12e plek inneemt met 2 punten uit 3wedstrijden. Hopelijk kan KFC de eerste driepunter een goed vervolg geven.

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 2e klasse A zondag

Lees ook: Uitslagen 16 + 17 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 16 + 17 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Peter Woud)


«   »