Home » Competities Zaanstreek » (Beker)competitie Heren » Sp.Krommenie (zat) en Westzaan (zat) spelen doelpuntrijk gelijk

Sp.Krommenie (zat) en Westzaan (zat) spelen doelpuntrijk gelijk

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 10:09

Zaterdag stonden de zaterdag teams van Sporting Krommenie en Westzaan tegen over elkaar. Beide middenmoters in de 4e klasse B hadden een overwinning nodig om enigszins aansluiting te houden bij de groep koplopers die zicht langzaam aan het vormen is na 5 speelronden.  

 

Het werd in ieder geval een spectaculaire wedstrijd, waarbij de ploegen aan elkaar gewaagd waren. Westzaan nam nog wel een 0-1 voorsprong, maar nog voor rust wist de thuis dit om te buigen in een 3-1 voorsprong. In de tweede helft kwam Westzaan langszij, voordat Sp.Krommenie de 4e maakte en daarmee de overwinning binnen dacht te hebben. Maar net als eerder tegen SDOB (2-3 verlies) kreeg Sporting Krommenie een duur tegendoelpunt te verwerken in de absolute slotfase. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel en komen beide ploegen nog vaster in de middenmoot te staan.

 

Volgende week gaat Sporting Krommenie op bezoek bij het jonge RCZ en speelt Westzaan haar 5e Zaanse derby op een rij tegen Jisp. Beide tegenstanders wisten tot nu toe nog maar 1 punt te behalen. 

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse B zaterdag

Lees ook: Uitslagen 23 + 24 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 23 + 24 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Theo van Vlaanderen)


«   »