Monster zege Fortuna W. (zat) op RCZ (zat)

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 10:09

De zaterdagploeg van Fortuna W. is zeer ambitieus en eigenlijk geldt er maar 1 ding aan het einde van het seizoen en dat is promotie naar de 3e klasse. Daarvoor was de opdracht zaterdag duidelijk en dat was winnen van RCZ (zat) dat met 1 punt in de onderste regionen staat.   

 

Zoals verwacht nam Fortuna W. het initiatief in de wedstrijd en dat resulteerde al in een snelle openingstreffer. Later volgde ook nog de 2-0, maar was het RCZ dat qua stand weer terug in de wedstrijd kwam. Twee doelpunten van Fortuna W. vlak voor rust, zorgde er echter voor dat de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was. In de tweede helft wist RCZ, met heel veel inzet en goed verdedigend werk, lang de schade te beperken en tot aan de 84e minuut stond het nog "maar" 6-1. De koploper in de vierde klasse B wist in de slotfase echter nog 3 maal te scoren waardoor het alsnog een monster uitslag van 9-1 werd. 

 

Volgende week speelt het RCZ van Adnan Koc thuis tegen Sporting Krommenie. Fortuna W. krijgt een mooie testcase in de derby bij Blauw Wit W., dat zaterdag met 2-8 ook flink uithaalde bij Rood Wit Zaanstad

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse B zaterdag

Lees ook: Uitslagen 23 + 24 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 23 + 24 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Theo van Vlaanderen)


«   »