RCZ verspeelt dure punten tegen DSS

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 09:17

Na twee vrije weekenden mocht RCZ eindelijk weer aantreden en dit keer thuis DSS . De ploeg uit Haarlem had uit de eerste vier wedstrijden geen enkel punt gehaald. Gezien de ranglijst en ambities was de verwachting vooraf dat RCZ deze wedstrijd moest kunnen winnen.

 

Het liep helaas anders voor de ploeg van Harry Volkers. Zijn team nam nog wel 1-0 voorsprong maar in de eerste helft werd de stand al weer gelijk getrokken en in de tweede helft namen de bezoekers zelfs de leiding. Ondanks dat het veldspel van RCZ in de tweede helft steeds slordiger werd, wisten ze de achterstand nog wel om te buigen in een 3-2 voorsprong. In een mindere wedstrijd toch 3 punten pakken. leek het ideale scenario maar DSS dacht daar anders over en scoorde nog de gelijkmaker. Daarmee haalde de Haarlemmers haar eerste punt van de competitie binnen en speelde RCZ net als in de laatste wedstrijd tegen Geel Wit'20 3-3 gelijk. 

 

Volgende week gaan de Racers weer richting Haarlem, als het speelt tegen middenmoter Onze Gezellen speelt, dat 7 punten heeft uit 5 wedstrijden. Gelukkig morsen de concurrenten ook punten, maar na twee keer puntenverlies op rij is een overwinning noodzakelijk om de goede uitgangspositie in de 4e klasse D (op verliespunten 2e) vast te houden

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse D zondag

Lees ook: Uitslagen 30 + 31 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 30 + 31 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Harry Kho)


«   »