KFC verliest uit bij ZAP

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 10:35

Na de goede 4-0 overwinning vorige week op De Kennemers ging KFC zondag vol goede moed naar de wedstrijd tegen ZAP. De ploeg uit Breezand had tot zondag 6 punten uit 4 wedstrijden behaald, het was de ploeg van Guillaume Groot dan ook aan alles gelegen om de lijn van vorige week door te trekken. 

 

Helaas liep het zondag anders voor de bezoekers, al binnen 10 minuten kwam de ploeg op achterstand waardoor het de hele wedstrijd weer achter de feiten aan moesten lopen. KFC had genoeg kansen op een beter resultaat totdat in blessuretijd de wedstrijd definitief beslist werd en ZAP ook nog de 2-0 scoorde. Zo blijft het voor KFC een zeer wisselvallig seizoen met maar 7 punten uit 7 wedstrijden en dan hebben de Koogers de (huidige) nummers 1 tot en met 4 van de competitie zelfs nog niet gehad.  

  

Komende week is de tweede ronde in de districtsbeker en KFC is nog de enige Zaanse deelnemer. De tegenstander is dan USV Elinkwijk uit Utrecht, dat 6e staat in de 4e klasse zaterdag. Hopelijk kan er in die wedstrijd weer wat vertrouwen gekweekt worden, want de week erna wacht in de competitie de eerste zware tegenstander als de koploper Vitesse'22 (15 uit 5) naar Koog aan de Zaan komt.   

 

Lees ook: hoe zit het met de periodetitels per competitie 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 2e klasse A zondag

Lees ook: Uitslagen 06 + 07 november Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 06 + 07 november Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Peter Woud)


«   »