Sporting Krommenie (zat) wint van Blauw Wit W.

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 12:08

Zaterdag stond er in de 4e klasse B alweer de volgende Zaanse derby op het programma, namelijk Sporting Krommenie thuis tegen Blauw Wit W. . De bezoekers hadden vorige week met een goede organisatie nog Fortuna W. (zat) op een 0-0 gehouden.  Sporting Krommenie won vorige week met 1-2 bij RCZ en is in de ranglijst terug te vinden net onder de 4 koplopers.

 

Sporting Krommenie wist zaterdag in ieder geval wel een opening te vinden in de verdediging van Blauw Wit W.. Al binnen 10 minuten kwam de ploeg namelijk al op voorsprong. Halverwege de eerste helft verdubbelde de Krommeniërs de score, voordat de bezoekers vlak voor rust wat terug konden doen. In een aantrekkelijke en spannende wedstrijd viel 10 minuten voor tijd de uiteindelijke beslissing, toen Sporting  de 3-1 scoorde en de overwinning veilig stelde. 

  

Aanstaande donderdag gaat Blauw Wit W. op bezoek bij Westzaan (zat) en de zaterdag 20 november speelt de ploeg thuis tegen Zaanlandia. Sporting Krommenie speelt de 20e bij TOB, de grote concurrent om plaats 5.

 

Lees ook: hoe zit het met de periodetitels per competitie 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse D zaterdag

Lees ook: Uitslagen 06 + 07 november Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 06 + 07 november Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Theo van Vlaanderen)


«   »