Ideaal scenario voor Saenden

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 10:06

Saenden is in de 3e klasse aan een heuse opmars bezig. Waar de eerste twee wedstrijden van de competitie nog (onverwachts) werden verloren, haalde de ploeg uit de laatste 5 competitie 13 punten en was het inmiddels al weer op de 5e plaats terug te vinden. Aangezien afgelopen weekend de concurrenten in (sub)top tegen elkaar moesten, kon Saenden bij een overwinning op Bergen weer verder in lopen.

 

Saenden speelde net als voorgaande weken weer een goede wedstrijd en wonnen dan ook verdiend van Bergen. Na een ruststand van 1-0 werd het op een verder leeg sportpark 3-1 voor de thuisploeg. Met de 3 punten in de zak, kon er na de wedstrijd gekeken worden naar de andere uitslagen in de competitie. Zowel Limmen  - Hercules Zaandam en SVA - Sporting Kormmenie eindigde in 1-1 en nummer 3 Koedijk bleek ook nog eens te verloren hebben.  Zo ontstond er een ideaal scenario voor Saenden, waarin de ploeg optimaal profiteerde van het punten verlies van de overige (sub)top ploegen. 

 

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Hollandia T.. De ploeg uit Tuitjehorn behaalde gisteren haar 2e overwinning van het seizoen (1-5 bij Egmondia) en staat 12e in de ranglijst en dan zal Saenden er weer alles aan doen om de goede reeks voort te zetten. 

 

Lees ook: Saenden aan kop in 2e periode Super Cup, wie scoort het beste doelsaldo? 

 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 3e klasse B zondag

Lees ook: Wedstrijden 20 + 21 november Zaanse teams heren  

Lees ook: Wedstrijden 20 + 21 november Zaanse teams heren 

 

(foto's Theo van Vlaanderen)


«   »