Zuur gelijkspel voor KFC

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 09:33

KFC moest gisteren in de 2e klasse op het eigen sportpark in Koog aan de Zaan aantreden tegen Vitesse'22 dat na 5 wedstrijden met 15 punten nog steeds de volle 100% score had behaald. Ook tankte 'de ploeg uit Castricum afgelopen donderdag nog wat extra zelfvertrouwen in de 2e ronde van de districtsbeker, toen zij de huidige koploper van de 1e klasse zondag AFC'34 uitschakelden na het nemen van strafschoppen (1-1)

 

Ondanks het verschil in de ranglijst werd het gistermiddag in ieder geval een zeer aantrekkelijke wedstrijd, waarbij KFC goed tegenstand kon bieden. Met name in de eerste helft had Vitesse'22 wel de grotere kansen. Het duurde echter tot de 61e voordat de wedstrijd werd open gebroken, maar dan met een doelpunt voor de thuisploeg. De wedstrijd bleef heen en weer golven en net op het moment dat KFC de overwinning binnen leek te slepen, sloeg Vitesse'22 ver in blessuretijd alsnog toe. Ook al werd er op een wel heel zure manier weer puntenverlies geleden, het spel in deze wedstrijd zal de Koogers in ieder geval het nodige houvast bieden voor de komende periode.  

 

Volgende week wacht namelijk al weer de volgende subtopper uit de 2e klasse, als KFC op bezoek gaat bij HSV. De ploeg uit Heiloo heeft tot nu 16 punten uit 7 wedstrijden behaald en staat daarmee 3e in de competitie. Afgelopen weekend wonnen zijn overtuigend met 1-3 van de nummer 8 Spirit'30.

 

Lees ook: Veel mogelijke tegenstanders KFC 3e ronde Districtsbeker al bekend

 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 2 klasse A zondag

Lees ook: Uitslagen 20 + 21 november Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 20 + 21 november Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Peter Woud)


«   »