Home » Competities Zaanstreek » (Beker)competitie Heren » Ruime overwinning Fortuna W. (zat) op Sp.Krommenie

Ruime overwinning Fortuna W. (zat) op Sp.Krommenie

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 08:58

Nadat de eerste periode titel in de zaterdag 4e klasse B vorige week naar De Volewijckers was gegaan, startte afgelopen zaterdag de 2e periode. Aangezien het er alle schijn van heeft dat er 4 ploegen mee gaan doen om de promotie plaatsen, was het de zaterdag ploeg van Fortuna W. er alles aan gelegen om goed van start te gaan in deze periode.

 

Tegenstander was Sporting Krommenie dat tot nu wisselende resultaten had behaald en in de middenmoot is terug te vinden. Fortuna W. was op het eigen complex duidelijk de bovenliggende partij al werd er nog wel met een minimaal verschil van 1-0 gerust. In de tweede helft werd het verschil wel nog in doelpunten omgezet en werd score uiteindelijk nog uitgebreid naar 5-0.

 

Daarmee profiteerde Fortuna W. ook optimaal van het verlies van OFC in de topper tegen SDOB (2-3). Het is hoogstwaarschijnlijk dat de KNVB deze week bekend maakt, dat de competities worden stilgelegd, maar anders speelt Fortuna W. volgende week de Zaanse derby bij Westzaan, dat afgelopen weekend nog met 6-3 verloor van de (toen nog) hekkensluiter Zaanlandia.

 

Lees ook: hoe zit het met de periodetitels per competitie 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse B zaterdag

Lees ook: Uitslagen 27 + 28 november Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 27 + 28 november Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Theo van Vlaanderen)


«   »