zvv Zaandijk vindt definitief aansluiting top

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 09:38

De selectie van zvv Zaandijk kende met een nieuwe trainer en meerdere nieuwe (talentvolle) spelers een redelijke metamorfose afgelopen zomer. De ambities maar ook de verwachtingen van de club waren dan ook om mee te spelen om de promotie plaatsen in de 4e klasse D zondag. 

 

De jonge ploeg kende, vooral qua resultaten een mindere fase met 2 nederlagen op een rij, waardoor vorige week er eigenlijk al een examen op het programma stond tegen koploper Westzaan. De ploeg van Christopher Manuputty slaagde met vlag en wimpel en wist met 1-5 te winnen. Alleen zo'n overwinning krijgt alleen maar waarde als je de week erna weer de 3 punten pakt. Tegenstander gisteren was Geel Wit'20 uit dat in de ranglijst op een 9e plek terug te vinden is. 

 

zvv Zaandijk wist in ieder geval  de goede lijn door te zetten en de overwinning van vorige week nog eens extra glans te geven. De thuisploeg won verdiend met 4-1 van de ploeg uit Haarlem. Aangezien Westzaan weer punten verspeelde, is de achterstand op de huidige koploper nog maar 1 punt. zvv Zaandijk staat gelijk met RCZ, maar die ploeg heeft nog wel 1 wedstrijd te goed.  

 

Lees ook: hoe zit het met de periodetitels per competitie 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse D zondag

Lees ook: Uitslagen 27 + 28 november Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 27 + 28 november Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Theo van Vlaanderen)

(kleedkamerfoto zvv Zaandijk)


«   »