WSV'30 zakt verder weg op ranglijst

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 11:18

WSV'30 kent in de 3e klasse B zondag tot nu toe een zeer teleurstellend verloop van het seizoen. Na een goede voorbereiding was de verwachting nog dat de ploeg van Rob Hersche in staat zou moeten zijn om voor de bovenste plaatsen te gaan meespelen. Mede door blessures zijn de verwachtingen totaal niet uitgekomen en is de ploeg inmiddels terug te vinden in de onderste regionen van de competitie. 

 

Afgelopen zondag stond de belangrijke wedstrijd tegen concurrent De Rijp op het programma. Die ploeg stond nog 2 plaatsten lager dan WSV'30 en had nog maar 4 punten uit 8 wedstrijden behaald. Ook nu werd het in Wormer weer een moeizame wedstrijd met uiteindelijk een tegenvallend resultaat. In de eerste helft werd het halverwege uit een vrije trap 0-1 en met die stand werd er ook gerust. Ook in de tweede helft wist de thuisploeg geen vuist te maken en wisten de bezoekers na een uur spelen de score zelfs te verdubbelen. In de slotfase werd het nog erger en liep De Rijp nog uit naar een 0-4 eindstand.

 

Door de nederlaag is de ploeg uit Wormer terug te vinden op de 12e plek met maar 6 punten uit 8 wedstrijden. Mocht WSV'30 haar inhaalwedstrijd winnen van het puntloze KSV dan stijgt het nog wel 2 plaatsen. Deze wedstrijd stond overigens voor as donderdag gepland, maar kan door de nieuwe corona maatregelen sowieso niet doorgaan en het is nog maar de vraag of de KNVB niet alle wedstrijden voorlopig opschort. 

 

Lees ook: hoe zit het met de periodetitels per competitie 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 3e klasse B zondag

Lees ook: Uitslagen 27 + 28 november Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 27 + 28 november Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Theo van Vlaanderen)


«   »