KFC (zat) VR1 wint van OSV

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 09:19

Afgelopen zaterdag moest KFC (zat) VR1 op het eigen sportpark spelen tegen OSV. Het werd voor de koploper in de vierde klasse een lastige wedstrijd tegen de ploeg uit Amsterdam.

 

Nadat KFC vorige week de 2e ronde van de districtsbeker had behaald ( 4-1 winst op De Rijp) begon de makkelijk scorende ploeg vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd. Er was dit keer echter een penalty nodig om de score in de eerste helft te kunnen openen. Nog voor rust werd de voorsprong verdubbeld, toen de keepster van OSV een verre vrije trap verkeerd inschatte en in het doel zag belandden. De 2-0 voorsprong werd met de nodige inzet en vechtlust tot het laatste fluitsignaal vastgehouden, waarmee de vrouwen van KFC weer een overwinning kon bijschrijven.   

 

De ploeg gaat met 16 punten uit 6 wedstrijden aan kop en heeft nu vier punten meer dan concurrent DZS, dat nog wel 2 wedstrijden tegoed heeft. Komende weekend heeft KFC een vrije ronde en DZS speelt dan een inhaalwedstrijd tegen Purmerland. 20 november hervat KFC de competitie met de enige  Zaanse derby in de poule, als het bezoek gaat bij Blauw Wit W., dat tot nu toe 3 punten uit 3 wedstrijden heeft behaald. 

 

Lees ook: Hoe zit het met de periodetitels per competitie

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse A zaterdag

Lees ook: Uitslagen 06 + 07 november Zaanse teams heren 

Lees ook: Uitslagen 06 + 07 november Zaanse teams vrouwen

 

(foto's Sylvia van der Wacht)


«   »