Home » Competities Zaanstreek » Toto » Toto speelweek 1

Toto speelweek 1

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 14:18

 

Komend weekend start de competitie en Voetbal Varia selecteerde 6 wedstrijden voor haar nieuwe Toto rubriek.

 

Elke speelronde kan iedereen meedoen en zijn/haar voorspellingen doorgeven. Hiermee maken de deelnemers kans op een leuke prijs.

 

Komend weekend is het misschien nog moeilijk in te schatten,  hoe sterk alle teams uit de voorbereiding en beker competitie is gekomen. Wel staan er in de eerste speelronde meteen meerdere derby's op het programma. Enkele daarvan zijn meegenomen in de toto, zoals WSV'30 - Sporting Krommenie, RCZ - Westzaan en bij de vrouwen Saenden - Hercules-Zaandam.

Worden de wedstrijden een 1, een X of een 2? En hoeveel doelpunten worden er in deze 6 wedstrijden gescoord? Geef je voorspelling door als:

1-X-1-2-2-X-28 doelpunten

 

Tot aanstaande zaterdagmiddag 13.00 uur kunnen de voorspellingen doorgegeven worden. Dat kan via de reacties onder dit bericht, of via het bericht op de Facebookpagina of het Instagram-account van Voetbal Varia. 

Indien meerderen hetzelfde aantal wedstrijden goed heeft geraden, wordt er gekeken naar het voorspelde aantal doelpunten. Wie er het dan het dichtstbij (hoger of lager) zit, wint. Is dit ook gelijk dan wordt er geloot.

 

In speelweek 1 kan er een waardebon ter waarde van € 30,= worden gewonnen. Deze waardebon is in te leveren bij sportwinkel Sport2000 op de Gedempte Gracht in Zaandam.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

John Spaans
een jaar geleden

1-X-2-1-X-1-18 doelpunten

Erik Jan Aafjes
een jaar geleden

2-2-1-1-1-1-22 doelpunten

Raymond van der Laan
een jaar geleden

2-1-1-2-1-1 23 doelpunten

Jan Knaap
een jaar geleden

2-X-1-2-2-2..13

Huib Jahn
een jaar geleden

1-1-x-1-1-2