Home » Competities Zaanstreek » Toto » Toto speelweek 2

Toto speelweek 2

Gepubliceerd op 30 september 2021 om 20:08

 

Voor komend selecteerde Voetbal Varia weer 6 wedstrijden voor de nieuwe Toto.

Elke speelronde kan iedereen meedoen en zijn/haar voorspellingen doorgeven. Hiermee maken de deelnemers kans op een leuke prijs.

 

Komend weekend gaan er enkele geselecteerde ploegen op zoek naar eerherstel na de (ruime) nederlagen in de eerste speelronde. Ook is er weer een derby geselecteerd als de Vrouwen van vv Assendelft het tweede team van WSV'30 ontvangt.

 

Wie bij het invullen van de Toto nog wat extra hulp kan gebruiken, kan nog bij alle uitslagen en standen kijken. Competities Heren - Competities Vrouwen

Worden de wedstrijden een 1, een X of een 2? En hoeveel doelpunten worden er in deze 6 wedstrijden gescoord? Geef je voorspelling door als:

1-X-1-2-2-X-28 doelpunten

 

Tot zaterdagmiddag 2 oktober 13.00 uur kunnen de voorspellingen doorgegeven worden. Dat kan via de reacties onder dit bericht, of via het bericht op de Facebookpagina of het Instagram-account van Voetbal Varia. 

Indien meerderen hetzelfde aantal wedstrijden goed heeft geraden, wordt er gekeken naar het voorspelde aantal doelpunten. Wie er het dan het dichtstbij (hoger of lager) zit, wint. Is dit ook gelijk dan wordt er gekeken wie er het eerst zijn of haar voorspelling doorgegeven heeft.

 

In speelweek 2 kan er een waardebon ter waarde van € 25,= worden gewonnen. Deze waardebon is in te leveren bij de heren en vrouwen kapper Hizi Hair in winkelcentrum de Saen in Assendelft


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Raymond van der Laan
11 maanden geleden

1-1-2-1-2-1 30

John Spaans
11 maanden geleden

1-1-1-X-2-2-34