• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » (Beker)competitie Heren » (Foto)verslagen » Fortuna W. start het seizoen

Fortuna W. start het seizoen

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 10:15

Onder leiding van hoofdtrainer René van Elsland is Fortuna W. gisteren met meteen een pittige training  "officieel" begonnen aan het seizoen 2021/22. Afgelopen zondag waren de spelers wel al bij elkaar gekomen voor een informatie ronde en om een nul-meting te doen. Afgelopen zomer zijn er enkele spelers vertrokken bij Fortuna W., maar mede door de komst van 5 nieuwe spelers blijft de doelstelling van de club om mee te gaan spelen om de promotie plaatsen in de de eerste klasse A, waar ook vv Assendelft in uitkomt.

 

In de voorbereiding speelt Fortuna W. meerdere oefenwedstrijden waarvan de eerste zaterdag 14 augustus uit tegen BOL. ter voorbereiding op de (beker)competitie. Zaterdag 4 september begint de bekercompetitie tegen wederom BOL, waarna Fortuna W. voor de beker nog speelt tegen SVW'27 (12-9) en Jong Holland (18-9).

 

28 Augustus wordt door de KNVB het programma van de competitie bekend gemaakt en wordt duidelijk tegen wie Fortuna W. op 26 september de competitie opent.

 

Lees ook: programma oefenwedstrijden en toernooien heren en vrouwen selecties  Zaanse clubs

 

(foto's Fortuna W.)


Mis niets van de (technische) ontwikkelingen of andere nieuwsberichten bij/voor de (andere) Zaanse voetbalclubs Blijf ook op de hoogte van de berichtgevingen van de KNVB . Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »