• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » (Beker)competitie Heren » (Foto)verslagen » Top zondag voor sterk SVA

Top zondag voor sterk SVA

Gepubliceerd op 18 oktober 2021 om 13:12

Na 2 gewonnen wedstrijden moest SVA gisteren op bezoek bij de (mede)koploper Koedijk. De Koedijkers hadden in de eerste wedstrijden aangetoond een goede ploeg te hebben en maakte vooral indruk met de ruime overwinning (0-4) bij Saenden vorige week. 

 

Het werd gisteren dan ook een spannende en meeslepende wedstrijd, waarin de ploeg van Joeri Houniet al snel op achterstand kwam. Maar SVA liet zich niet van de wijs brengen en bleef haar eigen spel spelen, wat resulteerde in een 1-2 voorsprong bij rust. Nadat in de tweede helft beide ploegen nog een keer gescoord hadden, ging de thuis ploeg vol op zoek naar de gelijkmaker die er ook bijna kwam. Maar het was toch SVA met het slotakkoord en in één van de tegenstoten scoorde de ploeg de 2-4. Aangezien de concurrenten Hercules Zaandam (2-2 tegen de Rijp) en Sporting Krommenie (2-0 tegen Egmondia) ook nog eens punten verspeelden, werd het uiteindelijk een topzondag voor SVA. 

 

Volgende week speelt SVA weer een mooie kraker bij Saenden. In de Zaanse derby zullen ze in ieder geval gaan proberen Saenden (voorlopig) op een grote afstand te zetten.

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 3e klasse B zondag

Lees ook: Uitslagen 16 + 17 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 16 + 17 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Michael Bruins)


«   »