• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » (Beker)competitie Heren » (Foto)verslagen » Saenden wint kraker van SVA

Saenden wint kraker van SVA

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 11:05

Zondag stond de kraker op het programma tussen het sterke SVA dat tot nu toe nog foutloos was en Saenden dat na een moeizaam begin van de competitie vorige week  de eerste punten pakte. 

 

Het werd in Wormerveer een wedstrijd met heel veel strijd, zoals je van een derby mocht verwachten. De thuisploeg, die nog steeds enkele geblesseerde spelers moest missen was in de eerste helft misschien iets de bovenliggende partij, maar gescoord werd er niet. Dat veranderde snel in de tweede helft en binnen het kwartier vielen er 3 doelpunten te noteren. Saenden opende nog de score, waarna SVA al snel de stand weer gelijk wist te trekken. Het was echter Saenden die kort na de gelijkmaker weer op voorsprong kwam. Er ontstond daarna  een spannende wedstrijd tussen beide ploegen die uiteindelijk 10 minuten voor tijd beslist werd met de 3-1.

 

Met de overwinning lijkt Saenden in ieder geval de opgaande lijn weer te pakken te hebben. Volgende week volgt het stugge WSV'30, in de ingezette achtervolging op de groep koplopers in de 3e klasse B. SVA ontvangt dan middenmoter Bergen, dat gisteren met 9-0 uithaalde tegen hekkensluiter KSV. Winst is noodzakelijk om in het spoor te blijven van koplopers Hercules Zaandam (5-13) en Limmen (4-12)   

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 3e klasse B zondag

Lees ook: Uitslagen 23 + 24 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 23 + 24 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Michael Bruins)


«   »