• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » (Beker)competitie Heren » (Foto)verslagen » Fortuna W. wint topper van SDZ

Fortuna W. wint topper van SDZ

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 09:19

Fortuna W. heeft zondag uitstekende zaken gedaan in de eerste klasse zondag. Het wist zelf de topper tegen SDZ in winst om te zetten en medekoploper vv Assendelft liep tegen DSOV verrassend tegen haar eerste nederlaag aan. 

 

SDZ startte de wedstrijd als nummer 3 in de competitie met 3 punten achterstand op beide koplopers en liet met name in de beginfase zien een goed voetballende ploeg te zijn.  Het was echter Fortuna W dat halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong kwam en daarmee ook steeds meer de wedstrijd naar zich toe trok. Snel in de tweede helft kwam de ploeg van Rene van Elsland helemaal in een zetel te zitten, toen SDZ met 10 kwam te staan en Fortuna W. na de rode kaart op 2-0 kwam. Ondanks dat SDZ nog wel op 2-1 kwam vanuit een penalty, bleef Fortuna W. controle houden over de wedstrijd en liep het zelfs nog uit naar 4-1. 

 

Door de overwinning en de nederlaag van vv Assendelft, kan Fortuna W. volgende week al de eerste periode, die over 8 wedstrijden gaat, winnen. Daarvoor volstaat een beter (punten)resultaat dan nummer 2 vv Assendelft én eventueel AFC'34 mits zij as donderdag de inhaalwedstrijd tegen Hoofddorp weten te winnen. vv Assendelft speelt zondag thuis tegen nummer 13 ROAC en Fortuna W. ontvangt Kampong dat met 9 punten uit 6 wedstrijden op de 6e plaats staat.

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 1e klasse A zondag

Lees ook: Uitslagen 30 + 31 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 30 + 31 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Atilla Bilgin Photography)


«   »