• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » (Beker)competitie Heren » (Foto)verslagen » Derby WSV'30 - Saenden onbeslist

Derby WSV'30 - Saenden onbeslist

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 10:41

Ondanks dat beide ploegen niet de start van de competitie hebben die ze gehoopt en misschien wel verwacht hadden, stond er zondag met WSV'30 - Saenden toch weer een topaffiche op het programma in de sterke 3e klasse B

 

In een over de gehele 90 minuten genomen redelijk gelijk opgaande wedstrijd, duurde het tot vlak voor rust voordat de wedstrijd echt los kwam. Het was Saenden die de score wist te openen, maar heel lang konden de bezoekers niet genieten van hun voorsprong. WSV'30 wist namelijk al vrij snel gelijk te maken, waardoor de ploegen met een 1-1 tussenstand gingen rusten. Saenden kwam daarna wat feller uit de kleedkamer en wist al snel in de 2e helft weer een voorsprong te nemen. Saenden leek in die fase ook door te drukken voor de 1-3, maar het was toch weer WSV'30 dat halverwege de 2e helft  wist te scoren. Na deze gelijkmaker, waren er nog kansen voor beide teams maar veranderde de stand desondanks niet meer en moesten beide teams genoegen met een punt.

 

Volgende week neemt WSV'30 het op tegen nummer 10 Bergen, dat zondag nog met 4-2 verloor van SVA en tot nu toe 7 punten uit 6 wedstrijden behaalde. Saenden gaat op bezoek bij nummer 9 Egmondia, dat net als de Wormerveerders 7 punten uit 5 wedstrijden heeft.

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 3e klasse B zondag

Lees ook: Uitslagen 30 + 31 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 30 + 31 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Theo van Vlaanderen)


«   »